band img6

The Beatles: Rock Band – Spille spillet

Beatles Rock Band er et videospill som følger et av de største musikkbandene i historien. Spillerne kan delta i minneverdige Beatles-sanger som tilbyr spillanimasjon og musikkspill.

Spillet Beatles: Rock Band vil bli grundig nytes hvis spilleren er en Beatle fan, men selv en ikke-gamer kan nyte dette spillet også. Spillere som ikke er klar over Beatles musikk vil også nyte dette spillet, som spillet er veldig underholdende med fantastisk grafikk. Historien linjen i dette spillet er bedre i forhold til andre rock band spill og er sikker på å få flere nye fans.

 

The Beatles

Rock Band inneholder 45 fantastiske Beatles-sanger som er verdt å spille og synge melodien og harmonidelene, alene eller i samarbeid med to eller tre venner til, for å holde sangerne i godt humør. Spille rockeband trommer kan nytes av spillerne som det ser ut som ekte trommer, i tillegg til å tilby god praksis. Å spille gitar og bassdeler gir også en veldig realistisk følelse. De syngende delene er mye moro og læring blir det interessant og enkelt.

Spillet har så mange fantastiske funksjoner at spillerne ikke vet når natten går bort. Den psykedeliske spillgrafikken er veldig kul i sanger som “Lucy in the sky with diamonds”, og gjør det beste ut av forestillingene på Shea Stadium på The Ed Sullivan Show. Dette videospillet er også omtalt med tutorials som gir leksjoner om å bli en bedre trommeslager samt en sanger. Online spill gjør det mulig for spillerne å lære, trene, nyte og også konkurrere med andre spillere over hele verden. Videospillet tilbyr gleden av ekte studio chatter der ingen av spillerne må ha opplevd, som det aldri har blitt utgitt før.

Spil The Beatles i Rock Band

Selvfølgelig er det ingen tvil om at dette er et av videospillene som Beatles-fans vil bowle over med angst og entusiasme. Selv de mest snobbete typen mennesker, vil også nyte dette spillet, forutsatt at de gir et forsøk som det tilbyr autentisk moro. September 2009 kom Beatles Rock Band ut, og samme dag kom de ny-CD-settene re-mastered Beatles ut. Begge ble ønsket velkommen av folk.

Musikken i spillet består av nesten 25% av sangene som ble utgitt i løpet av Beatles-karrieren og gjør et godt utvalg. De inkluderer noen høyt elskede tidlige klassikere som “Jeg vil holde hånden din”, “Jeg føler meg bra” og “Jeg så henne stå der”, foruten de psykedeliske ærasangene “Paperback Writer”, “Sgt. Pepper’s Hearts Club Band” og “I am the Walrus”. Musikken har også 68-69 æra sanger av “Revolution”, “Here comes the Sun” og “Get Back” med totalt 45 sanger.

Det kule med å spille spillet er at spillerne får spille hele serien fra 1960 The Cavern i Liverpool til hele veien til 1969 Abbey Road innspillingen. Spillgrafikken er forbløffende og karakterene ligner På Beatles, men det er forskjellige stadier som tilbyr psykedeliske bilder for sanger som “Jeg er hvalrossen”. Instrumenter som gitarer ser replikere til instrumentene. Harmony sang er tilrettelagt og venner får synge på rockebandet i samklang å ha en ny opplevelse. Også det faktum at mer enn én sanger kan synge på en gang virkelig gjør Beatles Rock Band en ultimate festspill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>