band img 7

Treff de rette tonene med den beste kroatiske klassiske musikken

Ferier i Kroatia handler ikke lenger bare om sol og strender – det er mye kultur som venter med de vakreste musikkstedene i landet.

Enten du er i sentrum eller ved sjøen, kan du oppleve alt fra operaer til orkestre i vårt utvalg av de mest fantastiske miljøene Kroatia har å tilby. Les videre, og du vil synge våre ros på kort tid!

Zagreb

Ingen ferie i Kroatia ville være komplett uten et besøk til nasjonens hovedstad, og en natt på det kroatiske nasjonalteatret i Zagreb er en opplevelse du vil fullføre for å matche. Bortsett fra å sette på noen high-end operaopptredener, er selve bygningen et kunstverk. Med nybarokkarkitektur, rekkverk dekorert med svaner og syv forskjellige gardiner for å ramme scenen, er dette teatret et must-besøk for kulturelskere.

Hvis ideen om å gni skuldrene med verdens mest imponerende kunstnavn høres ut som en drøm, kan du bo på Hotel Esplanade, hvor du kan nyte en vakker Art Deco-lobby, marmorbad og fantastisk kroatisk-fransk gastronomi i restauranten. fusjonen.

Dubrovnik

Hvis du leter etter en opplevelse som virkelig har en wow-faktor, ikke gå glipp av muligheten til å se Dubrovnik Symphony Orchestra fremføre utrolig barokk og romantisk musikk. Dette orkesteret er så respektert at medlemmene ofte legger ut på internasjonale turer, men de kommer alltid tilbake til hjemlandet Kroatia. Hvis du er heldig, kan du fange dem i det praktfulle atriumet til kanslerens palass, i forskjellige kirker og torg eller på Dubrovnik sommerfestival – billetter kan kjøpes online eller ved inngangen en time i forveien.

Det femstjerners Dubrovnik Palace Hotel tar ferien i Kroatia fra ekstraordinær til ekstraordinær. Fantastisk utsikt over havet og solnedgangen, et luksuriøst spa og et utvalg av restauranter vil sikre at oppholdet ditt er en å huske.

Cantasi

Kystbyen Pula er et vakkert tillegg til den kroatiske kystlinjen, dinglende nedover Adriaterhavet og vert for et fantastisk romersk amfiteater. Mens du er i Pula, er fristelsen til å slappe av på en av de mange strendene eller til og med å seile over til Venezia sterk, men selve byen har en utmerket mulighet til å fordype deg i kroatisk kultur.

The International Choral Festival Cantate arrangerer to-dagers vennskapskonserter i Pulas lokale kirker, før de holder sitt siste show på Municipal Theatre, hvor hvert kor synger sitt eget stykke før de alle går sammen som ett. Dette er en fantastisk opplevelse i vakre omgivelser som ikke kan gå glipp av.

Når det gjelder overnatting, er Park Plaza Histria en oase av panoramautsikt, private strender og spa med et bredt utvalg av behandlinger. Hvorfor ikke avslutte dagen med middag og en drink rett ved vannet?